ma-vr 07:00 - 17:00. zaterdag & zondag gesloten

Vernieuwing verhuurvloot, vernieuwing verhuursoftware, mailadressen & huurtarieven

Vernieuwing verhuurvloot, vernieuwing verhuursoftware, mailadressen & huurtarieven

Verhuurcentrumbinnenmaas | Rotterdam | Machineverhuur

Beste lezers,

Via deze weg wil ik u als eerst een gezond en voorspoedig 2024 toewensen.

2023 is voor Verhuurcentrum Binnenmaas een bijzonder goed jaar geweest en dat hebben wij uiteraard te danken aan onze huidige en nieuwe klanten, maar zeker ook aan het VCB team.

Vernieuwing en uitbreiding verhuurvloot

In 2023 heb ik bewust de keuze gemaakt om geen (grote) investeringen te doen in nieuwe machines. Wel hebben we 3 nieuwe autohoogwerkers, starre verreiker en een aantal nieuwe schaftwagens uitgeleverd gekregen, maar die mogen we eigenlijk niet meerekenen omdat die in 2022 al besteld waren.

2024 zal daarentegen geheel anders worden.

Medio 2024 zal ons wagenpark worden uitgebreid met een nieuwe Iveco Daily. Deze is geheel naar de wensen van onze chauffeur samengesteld, om zo de machines en andere artikelen nog beter en sneller bij de klant te kunnen bezorgen en weer op te halen.

Het hoogwerker pakket, bestaand uit elektrische schaarhoogwerkers, hybride knikarmhoogwerkers en aanhangwagenhoogwerkers, zal ik gedurende het jaar vernieuwen, en een aantal machines toevoegen ter uitbreiding van het huidige pakket.

De grondverzetmachines zal ik ook langzaam maar zeker gaan vernieuwen dit jaar. Denk hierbij aan de graafmachines van 1T t/m 2,6T, rupsdumpers, shovels e.d.

Vernieuwing verhuursoftware

Ook wij zullen met de tijd mee moeten gaan, dus hebben wij besloten om een nieuw verhuursoftwarepakket aan te schaffen. Momenteel zijn wij druk bezig dit helemaal in te richten en ons eigen te maken.
In de loop van het 1ste kwartaal 2024 willen wij dit programma in gebruik gaan nemen.

Wat betekend dit voor u als klant en wat zult u hiervan merken?

Allereerst zullen de contracten, offertes en facturen er iets anders uitgaan zien dan u bent gewend van ons. U zult merken dat u makkelijker de huurperiodes, toegepaste kortingen, bedragen per week en dag kunt terug vinden op de factuur.

Ook zullen wij gaan werken met bevestigingen van bestellingen en afmeldingen van de gehuurde artikelen. Dit met name van de artikelen die geleverd en opgehaald dienen te worden op en van locatie. Op deze manier zullen we de foutmarges bij bestellingen en afmeldingen tot een minimum kunnen beperken.

Bij het reserveren van artikelen online, mail of per telefoon, zullen wij u een reservering per mail toezenden. Zo kunt u zelf altijd nog de laatste controle uitvoeren of alle artikelen daadwerkelijk besteld zijn, en u kunt uiteraard altijd nog artikelen toevoegen of laten verwijderen van de reservering.

Mailadressen Verhuurcentrum Binnenmaas

In de loop van dit jaar zullen wij ook ons mailadres gaan veranderen. Uiteraard zullen wij dit middels een mail vanuit het nieuwe mailadres aan u bekend maken.
De reden hiervoor is mede het nieuwe verhuursysteem en een korter mailadres voor bestellingen e.d. willen aanhouden.

Huurtarieven 2024

Helaas ontkomen wij ook niet aan een prijsverhoging dit jaar. We hebben ons best gedaan om de verhoging zo schappelijk mogelijk te houden.
Onze nieuwe tarieven zullen per 1 februari 2024 ingaan, en kunt u terugvinden op onze website verhuurcentrumbinnenmaas.nl

Heeft u prijsafspraken, neemt u dan contact op met het verhuurteam voor uw netto tarieven.

Overig 2024

We kijken er met het hele team naar uit er weer een mooi jaar van te maken samen met u.
Bent u in de buurt, de koffie staat altijd klaar en zo ook het team van VCB!

Ik hoop u snel weer te zien en te spreken.

Pieter de Regt

Verhuurteam Verhuurcentrum Binnenmaas

Heeft u specifieke wensen?

© 2024 verhuurcentrumbinnenmaas.nl | Verhuurvoorwaarden